Walking Dinner – inclusief Chef aan boord
WALKING DINNERS INCLUSIEF PRIVÉ CHEF
Ons Walking Dinner op een luxe boot is een bijzondere vorm van dineren. Verschillende culinaire hoogstandjes vormen samen een compleet diner. Het voordeel van een Walking Dinner is dat u en uw gasten niet aangewezen zijn op één zitplaats. Een kok aan boord zorgt voor diverse vers bereide hapjes en gerechten die in meerdere gangen en op verrassende wijze worden geserveerd.
Walking dinner inclusief Chef aan boord €73,50 p.p.*
Zomer (maart t/m augustus)
- Watermeloen ceviche – Met perzik en meloen
- Tempura maki – Gevuld met gebakken gamba, avocado en komkommer
- Gazpacho – Van courgette, venkel en chili-muntolie
- Curry van Kippendij – Op een bedje van rijst met naanbrood
- Heilbot – Geserveerd met gratin, witte wijnsaus en zeekraal
- Dessert carré – Chocolade, lemon cheesecake en frambozenbavarois
Winter (september t/m februari)
- Ceviche van coquille – Met avocadocréme
- Carpaccio met gerookte ribeye – Met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
- Bospaddenstoelensoep – Geserveerd in een glaasje
- Stoofvlees – Gestoofd rundvlees geserveerd op kastanje puree
- Zeewolf – Met kreeftensaus op een bedje van winterse groentes
- Witte chocolademousse – Met stoofpeertjes
* Minimale afname is 20
* Vanaf 25 pax wordt er een tweede kok berekend
Walking Lunch of Dinner deluxe inclusief Chef aan boord €92,00 p.p.*
Herfst/winter
- Gerookte wortel tartare met kikkererwten emulsie en cornichon
- Dutch Yellowtail sashimi met sprinkhaan emulsie, gepofte wilde rijst en augurk confit
- Gerookte entrecôte met gepekelde tulpen en Reypenaer kaas
- Saffraan risotto met rodlof, gerookte tomaat en citroen
- Gestoofde rundersukade met wortel en schuim van mosterd
- Amandel financiers met ricotta, peren en beurre noisette karamel
Lente/zomer
- Gemarineerde watermeloen met biet, feta en aceto balsamico
- Gegrilde perzik met parmaham, mascarpone en brioche
- Yellowtail sashimi met sprinkhaan emulsie en gepofte wilde rijst
- Risotto met asperges, doperwten, daslook en pecorino
- Sous vide kip met knolselderij, hazelnoten en salsa verde
- Citroen blondie met mascarpone crème, rabarber, aardbei en dragon
* Minimale afname is 15
* Vanaf 25 pax wordt er een tweede kok berekend